SPECIALS

Fire Boven.jpg

De Akab Fire 40 mm (45 minuten) en 54 mm (30 minuten) hebben de brandwerende beproeving doorstaan en daarmee de norm NEN 1634-1:2014 behaald. Het beproevingsrapport met de aanvullende technische informatie van de Akab Fire is op aanvraag verkrijgbaar.

blauwe deur.jpg

Binnen XXL-maatwerkdeurrompen zijn afmetingen tot maximaal 3000 x 1510 mm (lxb) mogelijk. Onbeperkte diktes en meerdere kwaliteiten verkrijgbaar. Hierbij geldt een extreem snelle levertijd. Vraag naar de mogelijkheden!

Zoom-P5 toiletplaat.jpg

De Akab Toiletplaat is een kant-en-klare voorgeboorde achterplaat voor hangtoiletten inclusief sparing voor de frontbediening en toepasbaar voor vele inbouwereservoirs (oa. Geberit en Grohe). De plaat is eenvoudig op maat te maken en de reststroken zijn bruikbaar voor eventueel de bovenkant en de zijkanten. De Akab Toiletplaat is door zijn watervaste verlijming extra water resistant en ongevoelig voor vocht en schimmels.

Bossing Boven.jpg

De Akab Bossingpanelen met Medite Tricoya® dekplaten staan garant voor een langere levensduur. De Medite Tricoya® is extreem duurzaam MDF, de grondstoffen voor het paneel zijn behandeld zodat de dimensiestabiliteit en duurzaamheid uitstekend zijn. De Akab Bossingpanelen zijn multifunctioneel toepasbaar, deze zijn infreesbaar (bossing) en kunnen gezaagd, gecoat, geverfd, geschuurd, verlijmd, bewerkt worden en in extreme toepassingen.

Wig Monster.jpg

De Akab Stelwiggen kunnen worden toegepast bij algemene stelwerkzaamheden en maatvoering in de bouw. De wiggen zijn gemaakt van beuken en hebben een afmeting van 22 x 44 x 140 mm. De stelwiggen worden verpakt per 300 stuks.

De Akab Stelwiggen zijn FSC gecertificeerd.