top of page

SPECIALS

Fire Boven.jpg

De Akab Fire 40 mm (45 minuten) en 54 mm (30 minuten) hebben de brandwerende beproeving doorstaan en daarmee de norm NEN 1634-1:2014 behaald. 

blauwe deur.jpg

Verkrijgbaar met een Okoume of Tricoya toplaag. Binnen XXL-maatwerkdeurrompen zijn afmetingen tot maximaal 3000 x 1510 mm (lxb), onbeperkte diktes en meerdere kwaliteiten mogelijk. 

Bossing Boven.jpg

De Akab Bossingpanelen met Medite Tricoya® dekplaten staan garant voor een langere levensduur. Deze panelen zijn op iedere gewenste dikte te krijgen, zijn multifunctioneel toepasbaar en kunnen gezaagd, gecoat, geverfd, geschuurd, verlijmd en bewerkt worden in extreme toepassingen.

Zoom-P5 toiletplaat.jpg

De Akab Toiletplaat is een kant-en-klare voorgeboorde achterplaat voor hangtoiletten inclusief sparing voor de frontbediening en toepasbaar voor vele inbouwereservoirs (oa. Geberit en Grohe). De plaat is eenvoudig op maat te maken en de reststroken zijn bruikbaar voor eventueel de bovenkant en de zijkanten. De Akab Toiletplaat is door zijn watervaste verlijming extra water resistant en ongevoelig voor vocht en schimmels.

bottom of page