X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Daar waar een lager gewicht minder belangrijk is, kan de Akab door-en-door deurromp worden toegepast. Deze vlakke samengestelde deurromp is 2-zijdig opgebouwd uit Okoumé dekplaten en een aluminium stabilisatie laag. Doordat de dampremmende, stabiliserende aluminium laag 6 mm onder het oppervlak ligt, kan deze deurromp worden ingefreesd tot max. 3 mm en uitsluitend V-groef.

Deze deurromp is geschikt voor zowel binnen- als buiten toepassingen, zijn tot iedere maat in te korten en kunnen met normaal gereedschap bewerkt worden. Deze deurromp is ook leverbaar in een gegronde uitvoering.


Bij het toepassen van Okoumé is de afwerking van de zaag- en freesranden uitermate belangrijk. Hierdoor wordt voorkomen dat er te veel vocht in de plaat dringt waardoor schade kan ontstaan. U dient de randen direct op het werk te behandelen met minimaal 2 lagen randsealer. Als dit nog geen goed gesloten film vormt dient u een extra laag aan te brengen. Hierna kan worden begonnen met het schilderen volgens de verfinstructies van uw leverancier.
Akab Alu Stabiel massieve deurromp is universeel inzetbaar voor in- en exterieur gebruik.
Tevens is deze deurromp FSC gecertificeerd.
 
Akab deurrompen worden in Nederland geproduceerd, hebben een goede kwaliteit en een mooie, vlakke, infreesbare toplaag.

Heeft u vragen over de Akab Alu Stabiel massieve deurromp neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!


Weergave:
 


Bezig met laden...