X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Wanneer een laag gewicht belangrijk is, kan de Akab Alu-Iso deurromp toegepast worden. Deze deurromp is een vlakke samengestelde deurromp die minder zwaar is doordat deze aan de binnenkant is voorzien van lichtgewicht geëxpandeerd Polyusocyaanuraatschuim zonder HCFC. Verder is deze deurromp 2-zijdig opgebouwd met Okoumé dekplaten, met aluminium stabilisatie laag.

Doordat de dampremmende stabiliserende aluminium laag 6 mm onder het oppervlak ligt, kan deze deurromp worden ingefreesd tot max. 3 mm en uitsluitend met verticale V-groef. Deze deurromp is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kunnen met normaal gereedschap bewerkt worden. Deze deurromp is ook leverbaar in een gegronde uitvoering.

De slotstijl is verstevigd met hardhout/LV en een stabilisatie strip. Hierdoor heeft het aanzienlijk minder last van uitzetten en krimpen.

De Akab Alu-Iso wordt geproduceerd onder de BRL0803 en heeft stabilisatieklasse 2.

Bij het toepassen van Okoumé is de afwerking van de zaag- en freesranden uitermate belangrijk. Hierdoor wordt voorkomen dat er te veel vocht in de plaat dringt waardoor schade kan ontstaan. U dient de randen direct op het werk te behandelen met minimaal 2 lagen randsealer. Als dit nog geen goed gesloten film vormt dient u een extra laag aan te brengen. Hierna kan worden begonnen met het schilderen volgens de verfinstructies van uw leverancier.

De Akab Alu-Iso deurromp is FSC gecertificeerd.